kredyty-bankowe_twoje_finanse

Artykuły

więcej artykułów
AbeoNET
Pod koniec 2010 roku wszystkie gazety i telewizje informacyjne opublikowały zdjęcie asystenta jednego z polityków w kompromitujących okolicznościach. W mundurze i w hełmie, prezentował na głow......
2012-01-24 11:13:49

JW Construction mieszkania
J.W. Construction Holding S.A. to największy polski deweloper mieszkaniowy, budujący głównie w Warszawie, a także w Łodzi, Szczecinie, Gdyni i Katowicach. Zdaniem wielu osób oferowane przez ...
2012-01-19 11:36:06

MobileFormats
Liderzy działających w branży premium SMS nie liczą już na powrót megaloterii i przesuwają środek ciężkości w stronę partnerów z lepszym wizerunkiem, czyli znanych marek dysponujących sp......
2012-01-18 13:54:19

TPA Horwath
Według danych firmy TPA Horwath łączna moc farm wiatrowych oddanych w Polsce do użytku do końca września 2011 r. przekroczyła 1,4 GW, z czego ponad 80% powstało przez ostatnie......
2012-01-05 09:05:33

MobileFormats
Do 29 listopada potrwa konkurs dla fanów serialu ?Gotowe na wszystko? organizowany wspólnie przez MobileFormats i FOX International Channels. Spółka czuwa nad prawidłowym prz......
2012-01-04 17:53:28

więcej artykułów

Forum

kredyt gotowkowy na 1500 zl na umowa zlecenie (zuz)
WITAM POTRZEBUJE KREDYT NA 1500 ZL NA UMOWA ZLECENIE. MAM UMOWE DO KONCA MAJA 2011 ROKU CZY KTOS MI UDZIELI TAKIEGO KREDYTU???/ PROSZE O ODPOWIEDZI
(więcej...)

1
Windykacja kredytów bankowych (Marysia)
To zależy. Jeżeli kredyty były wyłudzane; przedstawiane fałszywe zaświadczenia o zarobkach, fikcyjne zatrudnienie, podrobione pieczątki czy nawet fałszowanie podpisu to niestety za to grozi odpowiedzialność karna. Po drugie za wszcześnie mówic o umorzeniu. Jeżeli małżonek/małżonka wiedzieli o kredytach to dług może na nich przejść. Natomiast dzieci odpowiadają za długi po śmierci dłużnika ale tylko gdy nie odrzucą spadku
(więcej...)

2
Przedawnienie kredytu (Maria39)
Hej. Mam nadzieję, że coś mi poradzicie. Moja mama w 2005 roku zaciągnęła kredyt ale niestety los tak chciał, że rok póżniej mama zmarła. Jednak do tej pory bank nie wysyłał ponagleń do zapłaty (po jej śmierci został wysłany akt zgonu). Ale tydzień temu bank zaczoł się upominać o spłatę kredytu. Wiec się zastanawiam czy w takim przypadku kredyt uległ przedawnieniu?
(więcej...)

1

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
nosił wilk razy kilka ponieśli i...